شکست تلخ پرسپولیس در روز لبخندهای الهامی به روایت تصویر تصاویری از خسارت زلزله ۵.
در تحقیقات آزمایشگاهی که از عصاره اسپند جهت از بین بردن میکروبها استفاده شدهاست. عصارههای حاصل از کالوس خواص ضد میکروبی در برابر میکروبهایی نظیر استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولی و کاندیداآلبیکانس را نشان دادهاست.
یکی از مهمترین خواص اسپند که آن را به یک گیاه فوقالعاده تبدیل کرده است قابلیت شکستن سلولهای چربی و کاهش وزن است.
دود اسپند به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی و ضدعفونیکننده، میتواند به التیام و خشک شدن تاولها کمک کند.
روشهای مختلفی برای مصرف اسپند در نظر گرفته شده است. رایجترین روش مصرف اسپند، دود کردن آن است.
وقتی موها کاملا خشک هستند، اسپند را دود کنید و دود ناشی از آن را به لا به لای موها بدهید. این کار باعث خفگی و کشتن شپشها میشود.
طی بررسیهای علمی مشخص شده است که اسفند فواید بسیار زیادی برای پوست و مو دارد. همین موضوع نیز باعث میشود تا در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی از این گیاه بهره برده شود.
همین موضوع نیز باعث شده است تا متخصصان طب سنتی توجه بسیار زیادی به این گیاه داشته باشند و استفاده از آن را برای اهداف درمانی توصیه کنند. در ادامه به خواص اسپند و مزایای دود کردن آن در خانه می پردازیم.
استفاده بيشتر از حد دارويي اسپند، ممکن است باعث سقط جنين، استفراغ، دپرسيون و توهمزايي شود.
ایمیل ارسال قوانین ارسال نظر لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید. از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
خاصیت ضدباکتریایی اسپند باعث شده است تا این گیاه بتواند باکتریهای موجود در محیط را از بین ببرد و موجب ارتقای سلامت فردی شود.
در طب سنتی، طبع اسپند را گرم و خشک معرفی کردهاند. از این رو اغلب توصیه میشود افرادی که داراری طبع و مزاج گرم و خشک هستند، از آن کمتر استفاده کنند.
حتی افراد مبتلا به التهابات مفصلی نیز میتوانند از این گیاه برای درمان و کاهش عوارض ناشی از بیماری خود استفاده کنند.
گلها و مخصوصاً دانههای اسپند سرشار از آلکالوئیدهای گروه بتا-کربولین است که همگی بازدارندههای مونوآمین اکسیداز هستند؛ به همین دلیل خوردن جوشاندهٔ اسپند در اندازههای کم (۱ الی ۳ گرم) خواص ضدافسردگی و آرام بخش و در اندازههای زیاد (۳ الی ۱۵ گرم) خواص روان گردان دارد. اما به دلیل از کار افتادن آنزیم مونوآمین اکسیداز درون کبد توسط آلکالوئیدهای اسپند، تیرامین موجود در بسیاری از مواد غذایی (الکل، پنیر، سوسیس و کالباس و اکثر محصولات پروتئینی و لبنی، میوه جات و غذاهای مانده و …) که در حالت معمول توسط این آنزیم شکسته میشود، میتواند باعث ایجاد فشار خون و ضربان more info قلب بسیار شدید، سردردهای شدید، شوک، تشنج و در صورت عدم درمان سریع، حتی مرگ شود؛ لذا حداقل از ۴۸ ساعت قبل تا ۴۸ ساعت بعد، باید از مصرف هرگونه خوراکی حاوی تیرامین به شدت خودداری کرد.